Tre ting du kan lære om sex af Samantha fra Sex and the City

Tre ting du kan lære om sex af Samantha fra Sex and the City

Det er nemt at blive lidt usikker, når det kommer til sex. Som barn syntes du måske, at det var ulækkert, som teenager begyndte du at være fascineret af det og gøre dig erfaringer med det, og som voksen kan det være, at du stadig kæmper med at forstå det. Hvis du vil have nogle gode råd fra en af de største eksperter, godt nok en fiktiv en af slagsen, er det en god ide for dig, at du læser denne artikel med tre gode råd om sex fra Samantha fra Sex and The City. 

1. Vær aldrig bange for at prøve noget nyt

Når det kommer til sex, er der rigtig mange forskellige ting, som du kan kaste dig ud i. Hvorfor sige nej til noget, som måske kunne vise sig at blive rigtig godt? Det kunne for eksempel være at bruge sexlegetøj sammen med din partner. Det kan gøre noget helt vildt for jeres sexliv. Prøv at se på belugi.dk, hvor mange forskellige slags sexlegetøj til par, der findes. 

2. Alder og udseende skal ikke bestemme, om du er sexet

Mange er bange for, at de ikke er sexede, hvis de ikke ligner dem i bladene. Det gælder både i forhold til, hvis de ikke er lige så tynde, som dem i bladene, og hvis de ikke er lige så unge, som dem i bladene. Men helt ærligt, det er jo de færreste af os, der er det. Det bør derfor ikke være hverken din alder eller dit udseende, der dikterer, som du er sexet. 

3. Vær ligeglad med hvad andre tænker

Når det kommer til sex, er det en virkelig hæmsko, hvis du går alt for meget op i, hvad andre tænker om dig eller om den person, som du gerne vil have sex med. Kast dig ud i det og vær ligeglad med, hvad de tænker.